NISSAN UNDERSTREGER IGEN SIN UBESTRIDTE FØRERPOSITION I CROSSOVER-SEGMENTET

  • Nu hele tre modelrækker i Nissans crossover-familie
  • Nissans innovative visioner er hjertet i hver eneste crossover-model
  • Erfaring og forståelse for kundernes behov

Det er en kæmpe præstation at opbygge et nyt, innovativt og oven i købet succesfuldt segment i bilbranchen. At fastholde den samme vision og ambition om at udvikle en helt række af segmentførende biler med samme DNA, der så også sælger godt, er uden sidestykke. I de seneste 7 år har Nissan gået forrest i crossover-segmentet med udviklingen af nye modeller og markedsområder.

 

Lanceringen af den nye X-Trail og den nye Juke understreger endnu en gang Nissans førerposition i crossover-segmentet. Selv om konkurrenterne i de senere år har forsøgt at følge i Nissans fodspor, kan ingen andre mærker tilbyde et så omfattende og komplet udvalg af crossover-modeller. 

 

Nissans crossover-modeller nyder stadig stor efterspørgsel i hele verden med voksende popularitet dag for dag. Og den originale pionermodel - den rekordbrydende Qashqai - fører an.

CROSSOVER-STILEN - EN OMSKRIVNING AF REGLERNE FOR DESIGN

Fra det tidspunkt, hvor den banebrydende Qashqai blev introduceret i 2007, blev designet af familiebiler ændret for altid. Kombinationen af et robust look og en høj køreposition fra en SUV samt adræthed, driftsomkostninger og emissioner som en hatchback har bevist ejerne af Qashqai, at nytænkning og en dristig vision virkelig kunne føre til det bedste fra begge verdener.

Og nu 7 år senere er Nissans vision for fremtiden mere tydelig end nogensinde før.

Mærket har med stor succes forfinet de elementer, der udgør den perfekte crossover, og udnyttet sin førerposition og viden i segmentet til at fremstille biler, der både begejstrer og overrasker.

Nøglen til Nissans fortsatte succes er mærkets unikke design-DNA. Alle tre medlemmer af crossover-familien deler en række ens designelementer, der gør dem meget genkendelige - med den kraftfulde V-formede kølergrill som det vigtigste element. De store hjulkasser udstråler styrke og robusthed og giver føreren en følelse af sikkerhed og selvtillid bag rattet. Tilspidsede hoftelinjer og flydende taglinjer tilføjer et strejf af elegance og smidighed til alle tre modeller - samtidigt med, at det adskiller dem fra alle andre biler på markedet.

Designdetaljer, der giver et udseende i premiumklassen, er blevet et andet vigtigt element i Nissans crossover-design. Mærket har hele tiden rykket grænserne for design - fra Jukes helt originale forlygtedesign til de boomerangformede baglygter på Qashqai og den nye X-Trail 

Nissans crossovere har også sat nye standarder, hvad angår kabinedesign, -teknologi, -helhed og -indretning. Fra den første Qashqai til den nye X-Trail har alle Nissans crosssover-modeller kunnet fremvise en lang række innovative designfeatures, der gør det nemmere, mere sikkert og mere komfortabelt at opholde sig i bilen. Og det er ikke blot de velgennemtænkte og praktiske ting som f.eks. sædeindretningen i teaterstil, der får Nissans crossover-modeller til at skille sig ud fra konkurrenterne. F.eks. detaljer som den lakerede nederste del af midterkonsollen viser, at form møder funktion overalt i bilen.  

CROSSOVER-TEKNOLOGI - NISSAN GÅR FORREST

Nissan har en stærk historie med at introducere banebrydende teknologi i sine biler. Nissan er af den opfattelse, at teknologier i premiumklassen skal være tilgængelige for alle, og de har arbejdet ihærdigt på at være først med nye teknologier i sine biler.

Et af de bedste eksempler på Nissans teknologiske innovationer er det berømte NissanConnect-system. Systemet, der fås til alle Nissan crossover-modellerne, omfatter mulighed for opkobling til smartphone. Det er nemt at bruge og giver adgang til en lang række apps til alt lige fra musik, sociale netværk, underholdning og rejseinformationer via systemets touchscreen i farver - med andre ord omfatter systemet funktioner, der normalt er forbeholdt luksusbiler. 

Blandt de nyeste NissanConnect-funktioner er et avanceret navigationssystem, som integrerer Google Send-to-Car-funktionen, der giver førerne mulighed for at planlægge deres rute hjemmefra og efterfølgende sende ruten til bilen. Personerne i bilen kan også finde f.eks. tankstationer og restauranter eller se vejrudsigten blot ved at trykke på en knap.

MOTORERNE - HØJERE YDELSE OG LAVERE FORBRUG

Og det er ikke kun teknologien inde i bilen, der gør Nissans crossovere til noget helt særligt. Både motorer, drivlinjer og undervogne er udviklet med henblik på at levere driftsomkostninger og dynamik, der kan matche eller overgå konkurrenterne.

Ved hjælp af intelligent teknologi og avanceret ingeniørkunst har Nissan været i stand til at downsize en række af de motorer, der fås til crossover-modellerne. Nissan har været i stand til at reducere slagvolumenen på både benzin- og dieselmotorer, selv om ydelsen og fleksibiliteten er bibeholdt. Mindre motorer vejer mindre og har lavere intern friktion, hvilket gør dem mere miljøvenlige og brændstofeffektive. Det er ensbetydende med store besparelser for førerne, uden at det går ud over bilens præstationer.

Transmissionssystemer er et andet område, hvor Nissan sætter standarden. Alle tre crossover-modeller fås med effektive ALL-MODE 4x4i-systemer. Disse systemer omfatter en lang række teknologier inklusive torque vectoring, der hjælper med til at maksimere vejgrebet og forbedre bilens stabilitet i sving.

Den nye Juke, Qashqai og den nye X-Trail fås også med Nissans avancerede automatiske XTronic-gearkasse. Den er konstrueret til at give en jævn og naturlig køreoplevelse, og den opleves som en traditionel automatisk gearkasse med flere gear under hård acceleration, hvor gearskiftene sker i trin. Ved mere rolig kørsel er gearudvekslingsforholdene mere diskrete, så føreren her oplever en følelse af jævnt gearskift.