NISSAN SLÅR VERDENSREKORD VED SALG AF 400 LEAF ELBILER TIL AVIS

Avis Biludlejning i Danmark har med købet af 400 Nissan LEAF elbiler afgivet verdens største enkeltordre på elbiler fra en  privat virksomhed i Nissan fabrikkernes historie. Takket være tilskud fra Energistyrelsen vil elbilerne kunne lejes for kun 3495 kr. om måneden alt inklusiv, hvilket forventes at være et stort skridt på vejen for elbilens gennembrud i Danmark.

Den store ordre fejres i dag med deltagelse af energi-, klima- og bygningsminister Rasmus Helveg Petersen i forbindelse med overdragelsen af første sending af de i alt 400 Nissan LEAF, som kommer ud at køre på de danske veje i løbet af 2014. Samtidig markerer hans tilstedeværelse igangsættelsen af det første af fire store projekter, der støttes af Energistyrelsen for at få flere elbiler på vejene.

Avis og Nissan løfter barren for hele branchen

Grøn transport er stadig i sin vorden i Danmark. Sidste år var totalsalget kun 647. Avis Biludlejnings nye kæmpe ordre vil få salgstallet til at stige med 60 procent. Og både hos Avis Biludlejning og Nissan forventer man, at dette initiativ vil skabe større efterspørgsel og give elbilen sit velfortjente gennembrud i Danmark.

"Flådeudvidelsen er et afgørende skridt mod en grønnere fremtid i biludlejningsbranchen og i Danmark generelt", fastslår Kasper Gjedsted, Administrerende Direktør hos Avis Biludlejning i Danmark. "Energistyrelsens støtte gør det nu muligt for os at udleje elbiler til en lavere pris end vores konventionelle biler. Jeg er overbevist om, at det vil få mange flere til at skifte til elbiler - ikke mindst offentlige institutioner og virksomheder, hvor elbilen er en oplagt puljebilsløsning", påpeger han.

Chef for Nissan i Danmark Ralph Gonsalves udtaler: "Dette skridt er i den rigtige retning og fantastisk vigtigt i forhold til generelt at få flere elbiler på gaden. Vi ved, at den bedste måde at overbevise flere om at køre elbil på, er, når de rent faktisk prøver Nissan LEAF og finder ud af, hvor behagelig og nem den er at køre. Energistyrelsen har med deres puljepartnerskaber hjulpet med dette skridt, og vi er stolte af - sammen med Avis Biludlejning - at være de første projektdeltagere, der fører det ud i virkeligheden med hele 400 elbiler på gaden i år".

Den førende elbil til den laveste pris på markedet

Nissan LEAF er den mest solgte elbil i verden med mere end 105.000 eksemplarer. I Norge var LEAF på en samlet tredjeplads på salgslisterne for året 2013 med mere end 3.750 solgte biler. Og den førende personbil i januar og februar.

Avis Biludlejnings nye Nissan LEAF elbiler kan minileases i en valgfri periode på 1-36 måneder for kun 3495 kr. om måneden inkl. moms, forsikringer og der kræves ingen 1. gangs ydelse. Avis MiniLease er uden bindinger, så man kan få afprøvet og vurderet elbilen som virksomhedsløsning uden at binde sig hverken tidsmæssigt eller økonomisk. I prisen er også inkluderet både 2.500 kilometer, forsikringer og opladningskabler. Der er desuden mulighed for at få installeret egne ladestandere på virksomhedsadressen.

En indbygget, intelligent plug and play-software gør Avis' elbiler oplagte som puljebilsordning i virksomheden. Softwaren sikrer minimal administration, nem booking for medarbejderne og giver et detaljeret overblik over både økonomi og kørsels- og miljøstatistikker.

"Grøn transport er fremtiden, men vi fornemmer stadig nogen usikkerhed omkring elbiler fra vores kunder. Derfor har vi med Nissan LEAF valgt den førende elbil på markedet og gjort produktet så billigt, nemt, bekvemt og intelligent som overhovedet muligt, så flere danskere forhåbentligt kommer til at tage elbilen til sig", afslutter Kasper Gjedsted.

For yderligere information, kontakt:

Kasper Gjedsted, Administrerende Direktør/CEO for Avis Biludlejning i Danmark, +45 21 41 80 30, k.gjedsted@avis.dk.

Ann Strøby, Pressechef hos Nissan Nordic Europe Danmark, +45 20 66 22 06, astroby@nissan-europe.com

Yderligere information om Nissan LEAF kan fåes på dette link

Avis Biludlejning
Avis blev stiftet i 1946 af Warren Avis og er i dag et af verdens største selskaber inden for biludlejning. Selskabet er specielt kendt for sin We Try Harder-kampagne, som startede i 1962 i USA.
Avis Biludlejning er Skandinaviens største biludlejningsselskab. Alene i Danmark har Avis Biludlejning 38 lokationer, hvor du kan leje bil, og mere end 2.500 udlejningsbiler at vælge imellem. Virksomheden omfatter udlejning af personbiler, varebiler- og lastvogne samt minibusser.
Avis Danmark lever efter værdierne i den internationale organisation med samme servicefilosofi: We try harder.