ÅBENT HUS MED SALGSSTART PÅ DEN NYE NISSAN QASHQAI 1. OG 2. MARTS.

Den nye Nissan Qashqai har allerede mange rosende ord i bagagen fra pressens første prøvekørsler. Nu er det kundernes tur, når de danske Nissan forhandlere slår dørene op med Åbent Hus den 1. og 2. marts fra 11-15.

Ny teknologi, bedre brændstofsøkonomi og højere kvalitet

Nissan Qashqai har for længst etableret sig som den førende model i crossover segmentet. Men herudover appellerer den også til de mere brede bilsegmenter med et mere alsidigt design, rummelighed og gode køreegenskaber.

 

Nu kommer næste generation Qashqai med helt nye motorer, et endnu frækkere design, langt bedre kvalitetsfornemmelse og ikke mindst ny teknologi, der forbedrer køreoplevelsen. Eksempelvis "Safety Pack" og "Driver Assist Pack" med sikkerhedsfunktioner så som bl.a. automatisk nødopbremsning, træthedsregistrering, skiltegenkendelse, automatisk nedblænding af fjernlys og bakspejl samt intelligent parkeringsassistent. Teknologier, der normalt er forbeholdt biler i premiumklassen.

 

Til at starte med kommer den nye Qashqai med tre motorvarianter i energiklasserne B til A+. En 1.2 DIG-T benzin motor med 115 hk, en 1.5 dCi diesel motor med 110hk og en 1.6 dCi med 130 hk. Alle motorer er særdeles effektive med brændstofforbrug på helt op til 26,3 km på literen (1.5 dCi). Værd at nævne er også, at den nye Qashqai 1.6 dCi nu kan trække 1.800 kg anhængervægt.

 

Lanceringstilbud med priser fra kr. 239.900

Priserne på den nye Qashqai starter ved kr. 239.900 for en veludstyret 1.2 DIG-T Visia med 115 hk. I prisen er indeholdt en lanceringsrabat på kr. 10.000. Herudover fås "Safety pakken", som kan tilkøbes på Acenta udstyrsniveau og "Driver Assist pakken", der kan tilkøbes på Tekna udstyrsniveau. Begge pakker er til halv pris, hvilket svarer til kr. 8.000. Disse rabatter er indtil videre gældende frem udgangen af april 2014.

 

Chef for den danske afdeling af Nissan, Ralph Gonsalves, udtaler: "Vi glæder os meget til at komme igang med salget af den nye generation Qashqai. At løfte arven efter en stor succes er altid svært. Men jeg mener, vi har ramt rigtigt her. Oven i købet med mulighed for endnu større succes. Såvel forhåndsinteressen hos vores kunder og de første meldinger fra pressen har været overvældende".