2014 NISSAN GT-R

 • Finjusteret undervogn for mere avancerede køreegenskaber og bedre vejbeliggenhed
 • Forbedret eksteriør takket være LED-lysteknologi og markant front- og bagendedesign
 • Ekstra premiumkarakter i kabinen takket være forbedret kvalitet og indtræk
For Nissan GT-R stopper evolutionen aldrig.  Nissans ikoniske sportsvogn bidrager med et friskt, nyt syn på "innovation that excites" med lanceringen af 2014-modellen, der tilbyder raffinement på et helt nyt niveau, dog uden at gå på kompromis med præstationerne.

Salget af 2014-udgaven af Nissan GT-R starter den 2. december i Japan, hvorefter salget starter hos Nissan forhandlere i andre lande rundt om i verden.

Nissan GT-R 2014 tilbyder - helt i den fantastiske GT's ånd - en mere jævn kørekomfort, mere raffinement og en forarbejdningskvalitet og en finish, der sætter standarden, samtidig med at den leverer imponerende præstationer og vejgreb. Dens "multidimensionelle præstationer" betyder, at du som fører kan nyde GT-R's formåen til fulde, uanset om der køres i sving på en snoet bjergvej, der køres på motorvej, eller selv i storbyen.

Ved at tilføre eksklusive elementer til det udvendige og indvendige design leverer 2014-udgaven af Nissan GT-R avanceret køreglæde og er det ultimative indbegreb af Nissans mærkefilosofi: "innovation that excites".

 

Fremragende præstationer møder raffinement på et helt nyt niveau

 

Mekaniske opdateringer

 

Undervogn 

Med et fremragende vejgreb fra dækkene er GT-R i stand til at levere en imponerende selvsikker acceleration og bremseevne.

 • Undervognen er blevet optimeret til at reducere udsvinget i belastningen mellem de fire hjul og giver således bedre stabilitet og et mere konstant vejgreb.
 • En mere konstant dækkontakt opnås med optimeret elektronisk styring af støddæmperventilerne samt modificeret affjedringskarakteristik foran og opdateret bush link. Optimeringen af disse dele, der får det bedste ud af affjedringen, forbedrer vejbeliggenheden og giver en klar, selvsikker kørsel og et fremragende vejgreb på ujævne veje.
 • Takket være minimerede vibrationer og reduceret vejstøj opnås der en afslappende, komfortabel kørsel. En ekstra fordel er den forbedrede retningsstabilitet, der giver mindre behov for små styreindgreb for at holde bilen på rette kurs ved motorvejskørsel.

Udvendigt design

Strålende bevægelse, når den holder stille 

2014-udgaven af Nissan GT-R fastholder sin position som en af de mest markante superbiler på markedet. Omfattende ændringer af Nissan GT-R's lys forbedrer bilens visuelle fremtoning. Kunder, der godt vil have ekstra visuel fremtoning, har nu et bredere udvalg af farver at vælge mellem.

 • 2014-udgaven af Nissan GT-R har nye effektive, højintensive multi-LED-forlygter, der skaber et iøjnefaldende "lysmotiv" og dermed sørger for at give eksteriøret en markant visuel lyssignatur. Med en unik visuel fremtoning som denne er GT-R's synlighed i gadebilledet forbedret, især i mørke og om natten, mens de nye forlygter giver føreren bedre udsyn.
 • De nye forlygter har AFS (Adaptive Front lighting System*), som automatisk tilpasser vinklen på lyskeglen efter bilens hastighed. Ved motorvejshastigheder tilpasser aktuatorer i forlygteenheden vinklen på projektorerne til at projektere lyset længere frem. De fire LED-enheder er konfigureret med nyt intensivt LED-fjernlys og tre forskellige typer LED-nærlys inklusive langdistancelys og bred oplysning af vejen.
 • Bagpå danner GT-R's markante signaturlys bestående af fire baglygter nu sammenhængende cirkler af lys, hvilket bidrager til at give GT-R et tilsvarende markant udseende og gør den let genkendelig over for andre ejere af GT-R og entusiaster.
 • Når du starter bilen, tændes hele det nye signaturlys på én gang, hvilket skaber en dramatisk stemning ved opstart.
 • Det visuelle indtryk er blevet styrket med den nye karrosserifarve med navnet Gold Flake Red Pearl. Som navnet antyder, er der tilført mikroskopiske guldlakerede glasflager til den røde lak, hvilket skaber en fantastisk effekt i den mørke, strålende lak, når lyset rammer lakken.

Interiør

Førsteklasses kabineudstyr  

 • Du har valget mellem tre forskellige farvetemaer til interiøret inklusive et nyt, lyst elfenbensfarvet indtræk, der fås som ekstraudstyr.
 • Rattet er beklædt med læder for at give en følelse af premiumklasse, mens semianilinlædersæderne er forskønnet yderligere med flotte syninger, hvilket skaber en ægte GT-kabine, der er konstrueret til tværkontinental kørsel på første klasse.

Karrosserikonstruktion

Avanceret karrosserikonstruktion  

 • For at leve op til de ambitiøse målsætninger om at opnå bedre køreegenskaber ved høje hastigheder og øget kørekomfort, har Nissan forbedret kvaliteten af de karrosserielementer, som er konstrueret til at give præcision, og anvendt forbedrede avancerede samlemetoder til at skabe Nissan GT-R 2014.
 • Hver enkelt del er fremstillet af materialer, som er udvalgt specielt til at give optimale præstationer: Hybridkarrosseriet, der er konstrueret til at give præcision, er fremstillet af en kombination af materialer, der forener stål, kulfiber og trykstøbt aluminium for at opnå stor stivhed og lav vægt.
 • Takket være den stivhed, som er kendetegnende for GT-R's karrosseristruktur, er der garanti for en præcis undervogn, samtidig med at raffinementet er blevet forbedret, hvilket selv ved høje hastigheder og i skarpe sving giver en helt eminent kørekomfort i kabinen.
 • Takket være optimeret støjisolering og akustiske ændringer kan personerne i bilen selv ved høje hastigheder nyde den sportslige motorlyd.
 • Som ekstraudstyr kan du få en hækspoiler fremstillet af kulfiber, der er fastgjort til en bagklap i kulfiber, hvilket giver en vægtbesparelse på det halve i forhold til den bagklap, der som standard er monteret.

*Adaptive Front lighting System fås ikke i visse regioner.