Vind en bil og gør et kup til Nytårskur hos Nissan

I weekenden 4. og 5. januar holder landets Nissan forhandlere vanen tro Nytårskur. Og alle sejl sættes til. Udover muligheden for at vinde en Nissan Micra, er der mange gode tilbud. Blandt andet kan der spares 7.000 kr. på alle Micra modeller. Så startprisen er helt i bund med kr. 99.990. 

Nissan Micra fåes i denne weekend til kun 99.990 kr.

I weekenden med Nytårskur kan en 5-dørs Nissan Micra med 1.2 liters motor, der yder 80 hk fås til kun 99.990 kr. Der gives dog 7.000 kr. rabat på alle varianter. Så valget er frit. Micra er en moderne famillie bybil med et brændstofforbrug på op til 24,4 km på en liter benzin, hvilket betyder en grøn ejerafgift på kun kr. 280 kr. halvårligt. 

Spar 10.000 kr. på Juke eller gør et Qashqai kup

Men der er flere gode tilbud at hente til Nytårskur. Den nye Note fåes fra 134.990. På Acenta udgaven er der gratis tech pakke, der indeholder nøglefri betjening, navigation, AVM, hvilket er et kamera, der viser hele vejen rundt om bilen samt Safety Shield, der giver advarsler ved utilsigtet vognbaneskift, biler i den blinde vinkel eller noget kommer fra siden ind bag bilen, mens der bakkes. Alt sammen noget helt nyt i denne klasse bil. Note Acenta med tech pakke koster 159.990 kr.

På Nissan Juke kan der spares 10.000 kr. på alle varianter. Priserne starter dermed ved kr. 169.990. Sidst men ikke mindst kan der gøres ikke mindre end et kup på den populære Qashqai og Qashqai +2. Her skal lageret ryddes inden den nye model kommer til foråret. Lageret er dog meget begrænset. Men det er værd at prøve, for der kan være gode tilbud at hente hos den enkelte forhandler. 

Vind en Nissan Micra eller en iPad mini

På toppen af kransekagen sætter Nissan en helt ny Micra til en værdi af kr. 99.990 på spil i weekenden. Alle, der besøger en Nissan forhandler, får udleveret et skrabelod. Her kan der i hver butik vindes en iPad mini og flere andre gode ting. Udfylder man efterfølgende navn og adresse på skrabeloddet og afleverer det hos forhandleren, deltages i lodtrækningen om en ny bil.

Nissan forhandlerne afholder Nytårskur den 4. og 5. januar i tidsrummet 11-15 begge dage.

Se nedenstående forslag til billedetekst:

Nissan Micra

Der kan vindes en helt ny 5-dørs Nissan Micra 1.2 med 80hk til Nytårskur hos Nissan i weekenden 4. og 5. januar 2014.

Nissan Qashqai

Kom til Nytårskur hos Nissan og gør et kup på den populære Qashqai. Her skal lageret ryddes inden den nye model ankommer til foråret.

Nissan Note

Den helt nye Nissan Note har udstyr, der ikke tidligere er set i denne klasse. Og for kr. 159.900 er det inkluderet. Det er prisen for en Note Acenta med tech pakke. Note fåes fra kr. 134.990.