Den nye Nissan Qashqai har allerede modtaget sin første pris

  • Den nye Nissan Qashqai modtager det engelske What Car?'s pris som Årets Bil i kategorien mindre SUV'er.
  • Juryen roser designet, videreudviklingen og prissætningen.
  • Det høje udstyrsniveau samt gode forbrugstal bliver ligeledes fremhævet af juryen.
  • Iblandt What Car?'s øvrige udnævnelser scorede den nye Nissan X-Trail læsernes pris.
Den nye Qashqai, der redefinerer crossover segmentet, har modtaget en af motorindustriens højeste anerkendelser; nemlig What Car? Magasinets pris som Årets Bil 2014. I tråd med den mange gange prisvindende forgænger er den nye Qashqai designet og udviklet i England, hvor den også skal produceres.

What Car? Juryen valgte Qashqai 1.5 dCi Acenta, 2WD som deres foretrukne variant. De roste specielt de fine køreegenskaber og flotte forbrugstal. Herudover blev komforten, nytænkningen samt pladsforholdende fremhævet sammen med det miljøvenlige motorprogram, der starter med under 100 g/CO2 udslip.

What Car?'s redaktør, Chas Hallet tilføjede: "Den nye Qashqai tilføjer nye fine takter til et bilsegment, der allerede er fuld af gode talenter og attraktive priser. Med den nye Qashqai, fås der fantastisk meget bil for pengene, og den er klart en værdig vinder af titlen Årets Bil".

Den nye Qashqai kan allerede nu bestilles, og vil kunne prøvekøres hos Nissan forhandlere i Danmark fra første weekend i marts. Priserne starter allerede ved kr. 239.900. Med udgangspunkt i den toneangivende forgænger, er den nye Qashqai pakket med nytænkende teknologier og komfort, der hjælper føreren på alle tænkelige måder.

Udover titlen som Årets Bil fik Nissan - med den nye X-Trail - også tildelt What Car?'s læserpris. Den fik flest stemmer som den mest imødesete nye bil 2014 blandt besøgende på http://www.whatcar.com/ foran konkurrenter som Janguar F Coupe og Porsche Macan. Den nye X-Trail kommer til salg i Danmark til efteråret.