NISSANS WORKING STARS BILER ER KLAR TIL NY TURNÉ

Se bilerne, mød de professionelle og få gode tilbud! Nissans årlige turné med varebiler til de professionelle starter op i oktober.

 

Som tidligere er formålet med denne turné at give potentielle kunder til Nissans varevognsprogram chancen for at se og prøve hele modelprogrammet, dér hvor kunderne i forvejen befinder sig.

 

WORKING STARS karavanen består af Nissan Navara, Primastar, NV200 og NV400. Den kommer ud til i alt 8 byer rundt i landet, startende den 2. oktober ved Stark City på Fragtvej i København. Herefter går det videre til XL Byg i Næstved dagen efter. Datoer og steder for de 8 stop kan ses påhttp://www.workingstars.dk/. Turnéen slutter i Køge ved XL Byg på Værftsvej fredag den 11. oktober.

 

Gratis morgenmad og kaffe

"Working Stars konceptet har vist sig at være en rigtig god måde at møde vores potentielle kunder. Vi stiller op dér, hvor de i forvejen befinder sig, nemlig ved de store, professionelle byggemarkeder. Og med hele produktprogrammet så der er bud på løsninger til forskellige transportbehov."

 

"Vi står der mellem 7 og 11, hvor vi byder på lidt kaffe og morgenmad, mens produkterne kan betragtes og Nissan folkene kan matche de enkeltes behov", udtaler Salgschef for erhvervssalget hos Nissan i Danmark Per Larsen

 

Gode tilbud og eksempler på konkrete løsninger

Udover det brede udbud af modeller og Nissan folk, der kan give input til, hvilke opbygninger der vil være bedst egnede, vil der også være repræsentanter, der kan give gode forslag til varevognsindretning.

 

"Mulighederne er utallige og ikke der er masser af idéer, man måske ikke lige selv kommer i tanke om. Derfor er det rart at kunne få input af professionelle, der har god erfaring at dele ud af. Nissan folkene vil samtidig kunne støtte op med gode tilbud på såvel biler som den efterfølgende service", slutter Per Larsen