ATTRAKTIV PRIS PÅ NY NISSAN MICRA

 

Nyt look og mere teknologi til den nye Micra uden at gå på kompromis med prisen

  • Priserne på den nye Micra starter ved kr. 106.990
  • Ny udvendig styling både foran og bagpå
  • Øget kvalitet indvendigt og nye funktioner inklusive NissanConnect
  • Micra er den tredje mest solgte Nissan model i Europa

Micra, som er en af de mest betydningsfulde modeller i Nissans historie, har gennemgået en række forbedringer og optimeringer. Vel at mærke stadig med en særdeles attraktiv pris. Billigste variant koster 106.990 kr. Og med aircondition er prisen 115.990 kr., hvilket er en prisstigning på blot 1.000 kr. i forhold til den nuværende Micra.

 

Stadig mulighed for indbytningstilbud på kr. 25.000

Der vil også fortsat være indbytningstilbud på Acenta og Tekna udstyrsvarianterne på kr. 25.000. Det vil sige, man får 25.000 kr. for sin gamle bil i bytte ved køb af en ny Nissan Micra Acenta eller Tekna. Højeste udstyrsvariant Tekna koster nu kun kr. 159.900 med mulighed for 25.000 kr. i indbytningspris.

 

Højeste udstyrsvariant idag er Micra ELLE. OG for blot 500 kr. mere fåes nu både Nissan Connect, parkerings-sensor og -assistent. Det kostede tidligere kr. 15.000. Så den nye Nissan Micra Tekna er faktisk 14.500 kr. billigere end tilsvarende udstyrsvariant i dag.

 

Standardudstyret på Micra Tekna omfatter bl.a. glastag, nøglefri betjening, automatisk klimaanlæg, parkeringssensor, parkerings-assistent, 15" alufælge samt det nye Nissan connect, som er et helt nyt kommunikationscenter med bluetooth telefonstyring, ny radio, et topmoderne navigationssystem med touchscreen.

 

Ændringerne på den nye Micra er så omfattende, at de går langt ud over det, som normalt kaldes et midtvejs-facelift. Foruden et helt nyt look foran og bagpå, der er komplet med ændrede karrosseridele, har den nye Micra fået en markant makeover indvendigt. Der er nye funktioner, ny midterkonsol, nyt indtræk og ny finish.

 

Motorprogrammet er stadig det samme

Indstigningsmotoren på 1.2 l yder 80 hk, hvilket giver rappe præstationer og emissioner fra 115 g/km. CVT fås som ekstraudstyr. Topmotoren DIG-S er udstyret med ny teknologi, som gør motoren til en af de mest avancerede i klassen. Motoren yder 98 hk, men er lige så økonomisk som en dieselmotor med hele 24,4 km/l svarende til en CO2-emission på kun 95 g/km.

 

Micra kommer til salg i Danmark fra midten af september i år.