ÅBENT HUS I FORBINDELSE MED NY NISSAN MICRA

I weekenden 14. og 15. september åbner landets Nissan forhandlere dørene mellem 11 og 15 for at præsentere den nye Nissan Micra. Den nye Micra bliver også startskuddet for en hel ny "all inclusive" pakke, der tilbyder finansiering, service og forsikring for lige under 1.500 pr. måned.

 

Ny Nissan Micra med attraktiv pris

Nissan Micra har fået en total makeover. Vel at mærke uden at det er gået ud over prisen. Den er stadig lige attraktiv. Billigste variant koster 106.990 kr. Der er også fortsat indbytningstilbud på Acenta og Tekna udstyrsvarianterne på kr. 25.000. Det vil sige, man får 25.000 kr. for sin gamle bil i bytte ved køb af ny Nissan Micra Acenta eller Tekna.

 

Højeste udstyrsvariant var tidligere Micra ELLE. Og for blot 500 kr. mere fåes nu både Nissan Connect (kommunikationssytem med navigation mv.), parkeringssensor og -assistent. Foruden naturligvis et helt nyt designmæssigt løft både ude og inde.

 

Prisen på højeste udstyrsvariant - Tekna - er nu kun kr. 159.900 med mulighed for 25.000 kr. i indbytningspris. Standardudstyret omfatter her bl.a. glastag, nøglefri betjening, automatisk klimaanlæg, parkeringssensor, parkeringsassistent, 15" alufælge, bluetooth telefonstyring samt det nye Nissan connect navigationssystem.

 

Med Micra introduceres også "all inclusive"

Den nye Micra er også startskuddet på en ny pakke, så forbrugeren ved nøjagtig, hvad omkostningerne i forbindelse med bilen er. Pakken indeholder finansiering med 20% i udbetaling, 3 års fri service og 1 års forsikring (minimum alder 25 år). Yderligere information om betingelser kan ses på Nissans hjemmeside. Priserne starter ved 1.499 kr. pr. måned.

 

Ændringerne på den nye Micra er så omfattende, at de går langt ud over det, som normalt kaldes et midtvejs facelift. Udover et helt nyt look foran og bagpå, der er komplet med ændrede karrosseridele, har den nye Micra fået en markant makeover indvendigt. Der er nye funktioner, ny midterkonsol, nyt indtræk og ny finish.

 

Motorprogrammet er stadig det samme

Indstigningsmotoren på 1.2 l yder 80 hk, hvilket giver rappe præstationer stadig med god brændstofsøkonomi. CVT fåes som ekstra udstyr. Topmotoren DIG-S er udstyret med ny teknologi, som gør motoren til en af de mest avancerede i klassen. Motoren yder 98 hk, men er lige så økonomisk som en dieselmotor med hele 24,4 km/l svarende til en CO2 emission på kun 95g/km.

 

Den danske chef for Nissan i Danmark, Ralph Gonsalves udtaler: "Forventningerne til den nye Nissan Micra er store. Modellen er allerede meget populær i Danmark. Så med de seneste forbedringer uden nævneværdig indvirkning på prisen og nu oven i købet med mulighed for "all inclusive" pakken, mener vi, at der burde være god grobund for en succesfuld salgsstart fra Åbent Hus weekenden den 14 og 15. september".