DEN HELT NYE NISSAN X-TRAIL AFSLØRES

 

  • I dag er der verdenspremiere på globalt Nissan crossover-SUV-design med to næsten identiske modeller til hvert sit marked. Nissan X-TRAIL og Nissan Rogue.
  • Den nye X-Trail bygger videre på Nissans 4x4-traditioner og på koncernens førerposition inden for crossovere
  • Eksklusivt design, komfortabel og støjsvag og samtidig...
  • ... yderst effektiv til offroad-kørsel
  • Fuldt opkoblet via det nye NissanConnect-system med en række applikationer
  • Nissan Safety Shield med en udvidet række af sikkerhedsfunktioner
  • Panoramasoltag i fuld længde
  • Mulighed for syv sæder og fleksibelt bagagerum
  • Mulighed for træk på to eller fire hjul

Muskuløs, moderne og spækket med teknologi - den nye Nissan X-Trail har verdenspremiere på 2013-udgaven af biludstillingen i Frankfurt. Den nye X-Trail bygger videre på Nissans respekterede 4x4-traditioner og tilføjer deres verdensførende crossover-knowhow. Igen sættes der nye standarder. Denne gang i segmentet for kompakte SUV'er.

 

USA-versionen, som hedder Nissan Rogue, har ligeledes haft verdenspremiere i dag. Som en global vækstmodel med stor volumen bygget på den nye fællesudviklede Nissan/Renault Common Module Family (CMF)-platform, skal den lanceres i 190 lande over hele verden.

 

Forgængerens image med at kunne køre overalt fastholdes, men den nye X-Trail er samtidig inspireret af Nissans førende crossovere - Qashqai, Juke og Murano. Resultatet er derfor en ultimativ, yderst alsidige, moderne familiebil til al slags vejr.

 

Den nye X-Trail er lige så robust og gennemført som den foregående model. Men den har fået tilført crossover-stil og -effektivitet, innovativ teknologi og formidabel komfort. Så den sætter nye standarder i det yderst konkurrenceprægede C-SUV-segment.

 

X-Trail er en meget vigtig model for Nissan. Den vil blive bygget på ni forskellige fabrikker rundt om i verden til mange forskellige lande. Efter den globale premiere af X-Trail vil den endelige lancering med afsløring af flere detaljer ske i første kvartal af 2014. Og salget verden over starter i juli 2014. På verdensplan var forgængermodellen en af koncernens bedst sælgende biler. Og den nye version forventes at kunne levere et markant bidrag til Nissan Power 88, som er koncernens midtvejsplan, der dækker regnskabsårene 2011-2016.