MED NOTE SÆTTER NISSAN NY STANDARD FOR TEKNOLOGI I MINDRE BILER

  • Tre modeller med fokus på design og ny teknologi: Nissan indtager fører positionen i segmentet for mindre biler.
  • Den nye Nissan Note er midpunktet i Nissans nye række af mindre biler
  • Den nye Micra har fået et nyt look og ny teknologi
  • I Juke introduceres en avanceret, ny 1,5-liters dCi-dieselmotor

 

 

 

Nissans række af mindre bilmodeller dækker hele B-segmentet. Med en kombination af modigt design, en række af helt nye teknologier, der for første gang ses i segmentet udgør den nye Note, den nye Micra og den nyeste Juke markedets mest alsidige og spændende modelrække i B-segmentet.

 

Den nye Note er midtpunktet. Den er designet og konstrueret til det europæiske marked. Den kommer med et dynamisk design, banebrydende teknologier i segmentet, stor praktisk anvendelighed og masser værdi for pengene. Den skal konkurrere direkte med bl.a. Fiesta og Polo. Og med priser der starter fra 134.989 får konkurrenterne kamp til stregen.

 

Den nye Note skal produceres på Nissans fabrik i Sunderland i England. Og som noget nyt kommer den med nye teknologier, der ikke tidligere er set i segmentet for små biler. Fra Nissan Safety Shield, som forbinder tre sikkerhedssystemer, og derved yder omfattende beskyttelse og assistance til føreren, til det avancerede Around View Monitor, som giver et 360-graders fugleperspektiv under parkering. Den nye Note sætter dermed en ny standard i segmentet. Dette udstyr er vel at mærke standard i modellen, der koster lige under 160.000 kr. Denne model har derudover blandt andet klimaanlæg, intelligent nøgle, alufælge og connect, der består af navigation, information, telefon og musiksystem.

 

Note får selskab af den nye Micra. Med en historie, der går over 30 år tilbage, og et salg på over 6 millioner eksemplarer er Micra stadig en af Nissans mest anerkendte og populære modeller i hele verden.

 

Den nye Micra har fået en markant opdatering med en række design- og konstruktionsmæssige forbedringer. Med sit nye design af både front og bagende og en moderniseret kabine med materialer i højere kvalitet tilbyder Micra stil og teknologi, som er nyttig i hverdagen ved bykørsel.

 

I typisk Nissan stil nyder den nye Micra godt af en række nye teknologier og designdetaljer specielt med henblik på at gøre tilværelsen nemmere og sjovere. Nissans nyeste Connect-navigations- og kommunikationscenter er nu blandt udstyrsmulighederne, og et nyt udbud af tilbehør giver køberne mulighed for at skabe deres egen perfekte Micra. 

 

Nissans ønske om at levere avanceret ingeniørkunst til alle koncernens biler i B-segmentet understreges yderligere med den nye Juke-diesel.

 

Den nye motor, som er udviklet af Nissans alliancepartner Renault, har for første gang start-stop-system som standardudstyr. Og den har en ny gearing, der giver bedre køreegenskaber og en mere kultiveret motorgang. En væsentlig forøgelse af drejningsmomentet (fra 240 til 260 Nm) og forbedret respons fra turboen ved lave omdrejningstal giver bedre elasticitet og præstationer. Med reducerede CO2-emissioner på kun 109 g/km og et 12,5 % lavere brændstofforbrug er Juke nu en endnu mere attraktiv for købere, der gerne vil skille sig ud fra mængden.

 

"Det er et vigtigt øjeblik i Nissans udvikling", udtalte Paul Willcox. "Med lanceringen af den nye, europæisk producerede Note, den nye Micra og den nye generation af Juke-diesel får Nissan et af de mest omfattende udbud af mindre biler overhovedet. Alle tre er designet og konstrueret til at opfylde Nissan mærkets løfte om at levere innovation, der begejstrer".

 

Prisen på den nye Nissan Note starter ved kr. 134.989 for en 1.2 liters benzin motor med 80hk. For 159.990 kr. er bl.a. Safety Shield, AVM, klimaanlæg, intelligent nøgle, alufælge og Connect (navigation, telefon, musik m.v.) med i prisen. Ny Nissan Note fås også med en 1.5 liter dCi diesel motor med 90 hk. Priserne starter her ved kr. 159.989.

 

Salget af Nissans nye Note og Micra starter til efteråret. Den nyeste Juke 1,5 dCi er allerede nu til salg.