NISSAN PÅ BILUDSTILLINGEN I GENEVE

  • Konceptbilen Resonance- Nissan er klar til at føre an med næste generation af crossover-design med konceptbilen Resonance. Resonance, som allerede er blevet tildelt EyesOn-designprisen i kategorien "Bedste konceptbil" i forbindelse med bilens premiere på biludstillingen i Detroit i januar 2013, får europæisk premiere i Geneve.
  • Note- Den helt nye Nissan Note i europæisk udgave får verdenspremiere.
  • LEAF- Modelår 2013 af Nissan LEAF præsenteres i europæisk udgave og med europæisk udstyr i forbindelse med biludstillingen i Geneve. En lang række forbedringer, der gør verdens mest solgte elbil endnu mere attraktiv, vil blive præsenteret.
  • Juke n-tec- Juke-modelrækken tilføres mere teknologi og værdi med n-tec-udgaven. Med forbedret Nissan Connect-navigationssystem, Bluetooth- og audiosystem samt markante aluminiumsfælge som standard, styrker n-tec den voksende Juke-modelrække endnu mere.
  • Nismo- nismo, der nu er præsenteret i Europa som Nissans præstationsmodeller, bliver i Geneve repræsenteret af Juke nismo og den netop viste 370Z nismo. Sidstnævnte får officiel premiere i Geneve, og begge modeller er perfekte eksempler på nismo-ånden: innovation og begejstring for alle, der er til at betale.
  • GT-R- Den nyeste Nissan GT-R er den hurtigste nogensinde. Med en acceleration fra 0-100 km/t på kun 2,7 sek. er GT-R en af de mest begejstrende og teknologisk avancerede superbiler i verden. Alligevel koster den kun en brøkdel af prisen i forhold konkurrerende modeller med sammenlignelige præstationer.