NISSAN FESTIVAL HOS MAUL BILER I SKANDERBORG

Nissan har stærk fremgang i Europa og Danmark

Nissans markedsandel steg med hele 18% i Danmark i 2012. Vel at mærke uden nogle større nyheder i løbet af året. Minibilen Micra og bestselleren Qashqai kan takkes for den flotte fremgang med særdelse konkurrence-dygtige priser og stor interesse fra kunderne. Eksempelvis fås en Qashqai+2 med plads til 7 personer fra 240.000 kr. Og der kommer rigtig mange nyheder fra Nissan inden for den næste årrække. Startende nu i år.

Ombygget forretning

Salgschef Brian Maul siger: "Vi er lige blevet færdige med en omfattende ombygning af vores forretning, så vi har fået meget lysere, åbne omgivelser og blandt andet et lækkert opholdsrum til vores kunder. Så vi glæder os meget til at vise det hele frem, når vi fejrer vores forhandling af Nissan her i dagene 7. - 10. marts"

Køre race og vind en iPad mini

I forbindelse med Nissan festival hos Maul Biler vil der udover gode tilbud på Nissan biler være masser af aktiviteter. Blandet andet en racersimulator. Og den besøgende, der opnår bedste tid i løbet af festivalen, vinder en iPad mini. Alle besøgende deltager herudover i lodtrækningen om en webergrill.

Sidst men ikke mindst får alle, der i weekenden køber en ny Nissan, enten en Kitchen Aid køkkenmaskine eller en weber grill.

Nissan - en af de få bilproducenter, der tjener penge

"Nissan er en af de få bilproducenter i verden, der lige nu rent faktisk formår at tjene penge. Jeg tror, det er fordi, de formår både at tilpasse sig med konkurrencedygtige produkter til de rigtige priser. Men ligeså vigtigt fordi de formår at udvikle sig, og kommer med nyheder, der skiller sig ud fra mængden. Det er lige nøjagtig det, der gør det spændende nu at skulle til at arbejde med og sælge Nissan biler" lyder det fra salgschef Brian Maul.