OPLEV DET DIGITALE KICK FRA JUKE NISMO - OG KØR DEN SÅ I VIRKELIGHEDEN

Spillerne af den nyeste udgave af Asphalt 7: Heat kan nu teste Nissan Juke Nismo og Juke-R helt til grænsen i den digitale verden, før Juke Nismo kommer til salg i 2013.

Den seneste udgave af det populære mobile racerbilsspil - som allerede er blevet downloadet af 50.000.000 personer - giver ejere af iOS- og Android-smartphones/-tablets mulighed for at sidde bag rattet i to af de absolut mest eftertragtede Nissan modeller - den spændende nye Juke Nismo og den helt vilde, 545 hk Juke-R.

Samarbejdet mellem Nissan og Gameloft styrker en stadig større forbindelse mellem Nissan og computerspilsbranchen. Det meget succesfulde GT Academy, der afvikles i samarbejde med Sony Computer Entertainment, giver Gran Turismo-spillere den helt unikke mulighed for at blive rigtige racerkørere.

I sin nu fjerde sæson har GT Academy med succes omskolet et antal kørere fra onlineracerkørere til professionelle racerkørere. Den seneste vinder, den belgiske deltager Wolfgang Reip, er i øjeblikket i gang med et intensivt kørerudviklingsprogram, inden han skal køre i 24-timers-løbet i Dubai i januar 2013.

Asphalt 7: Heat er det eneste spil, der giver spillerne chancen for både at køre i Juke-R og Juke Nismo. Førstnævnte er blevet en af de mest omtalte Nissan modeller nogensinde i kraft af sin kombination af elementer fra to af mærkets mest innovative biler - GT-R og den kompakte crossover Juke. Med sin 545 hk motor forventes Juke-R at klare 0-100 km/h på kun 3,0 sek., og tophastigheden forventes at blive 275 km/h.

Juke Nismo er i det virkelige liv mere tilgængelig, men tilbyder stadig mere dynamik og bedre præstationer end standardversionen i en yderst innovativ pakke.

Udstyret med en 1,6-liters turboladet motor med direkte indsprøjtning (DIG-T) leverer Nissan Juke Nismo 200 hk og et drejningsmoment på 250 Nm. Den er også udstyret med en specielt udviklet aerodynamikpakke, som giver Juke et endnu mere effektivt, dynamisk og kraftfuldt design. Dette kit omfatter lavere kofangere foran og bagpå, bredere skærme og sideskørter sammen med en ændret kølergrill og en hækspoiler, der styrer luftflowet hen over bilens bagende.

Det sportslige tema fortsættes i kabinen, hvor sæderne, rattet, pedalerne, instrumenterne, gearknoppen og dørindsatserne har fået nyt design. Og det sportslige ses også i finishen med særlige ruskindsbetrukne Nismo sportssæder med røde syninger og Alcantara-betræk til rattet.

Bilen kommer til salg næste år, så Juke Nismos tilstedeværelse i den nyeste udgave af Asphalt 7: Heat giver spillerne mulighed for at køre i bilen før alle andre. Begge Juke-udgaver er blevet udarbejdet meget nøje, så deres egenskaber er blevet overført til den virtuelle verden, hvor millioner af spillere sidder i førersædet. Spillerne vil have mulighed for at køre på en særlig Nissan racerbane i Tokyo, der omfatter en sektion, hvor kørerne passerer Nismo Omori-fabrikken.