NISSAN JUKE KAN NU SKRÆDDERSYES

Alle versioner af Nissan Juke har et dristigt og iøjnefaldende design. Men nu kan ejerne sætte deres helt eget præg med flere forskellige muligheder for at kombinere farver og indtræk.

En række designmæssige komponenter er nu tilgængelige som ekstraudstyr til både nye og eksisterende ejere af Juke. Det giver mulighed for at gøre sin egen bil helt unik.

Aluminiumsfælge, sidespejlkapper, tågelygteringe, sidelister og tagspoiler kan alle nu fås separat i farverne Force Red, Glossy White, Orange Racing, Piano Black eller Silver grey.

Kunderne kan også vælge mellem tre nye og meget forskellige pakker - Style, Premium og Exclusive, som de anvende som basis design til deres bil på. Når en kunde har valgt en pakke, kan vedkommende personliggøre designet endnu mere med seks forskellige udstyrskomponenter i et af fem ovennævnte farver.

De nye designmuligheder for Juke opfylder behovet hos kunder, der gerne vil skille sig ud ... Og det er kun begyndelsen. Nissan har ambitiøse planer om at øge kundernes muligheder for individuelt design endnu mere og vil fremover tilbyde endnu flere elementer, der kan tilpasses - inklusive dele af interiøret.