NISSAN LANCERER EN OPDATERET PRIMASTAR

  • Opdateret Primastar med forbedret komfort
  • Lavere driftsomkostninger takket være forbedret økonomi
  • Ekstra komfort takket være forbedrede opbevaringsmuligheder i kabinen
  • Nyt automatisk klimaanlæg
  • Mp3-audiofunktion og Bluetooth håndfri betjening af mobiltelefon
  • Monteret dieselpartikelfilter

Med lanceringen af den opdaterede Primastar fortsætter Nissan samarbejdet med alliancepartneren Renault og bygger videre på varebilens allerede velkendte styrker, men nu med forbedret komfort og økonomi.

Forbedret design giver bedre komfort
Den nye Primastar er mere komfortabel og praktisk end forgængeren. Instrumentpanelet har fået nyt design, så det nu omfatter praktiske opbevaringsrum og nye funktioner, som normalt er forbeholdt personbiler.
Nyhederne omfatter en A4-dokumentholder øverst på midterkonsollen, et opbevaringsrum over handskerummet (i versioner uden frontairbag til forsædepassageren), nye centralt placerede opbevaringsrum m.m.
Derudover byder den nye Primastar på en perlerække af detaljer, som forbedrer komforten om bord og produktiviteten for fører og passagerer.
Et automatisk klimaanlæg er blandt de nye udstyrsdetaljer. En ny række af audiosystemer med afspilning af mp3-cd'er har et mere tydeligt betjeningspanel, tilslutningsmulighed for bærbare apparater og Bluetooth-telefontilslutning med audio streaming. Rattet har nu også fået fartpilot og hastighedsbegrænser.
Afdækningen på instrumentpanelet har fået nyt design, så det er lettere at aflæse informationsdisplayet. Advarselslamperne er blevet flyttet, så de er mere synlige.

Forbedret økonomi
2,0-liters dCi-versionen af den nye Primastar byder på et markant lavere brændstofforbrug og fås nu med dieselpartikelfilter.
På varebilsudgaverne af den nye Primastar er brændstofforbruget for 2.0 dCi-motoren med 115 hk reduceret markant, og CO2-emissionerne er faldet til 199 g/km (med manuel gearkasse).
2.0 dCi-motoren med 115 hk fås nu med dieselpartikelfilter, uden at det går ud over brændstoføkonomien.
"Med den opdaterede Primastar tilbyder Nissan den populære varebil med et forbedret komfortniveau og lavere emissioner. Først og fremmest har vi reduceret brændstofforbruget med en markant indvirkning på de samlede omkostninger ved ejerskab til følge," sagde Sergio Alcaraz, Vice President hos Nissan LCV Business Unit for Afrika, Mellemøsten, Indien og Europa. "Vi er sikre på, at Primastars forbedrede egenskaber vil fortsætte med at tiltrække en masse erhvervskunder," konkluderede Alcaraz.

Den ny Primastar vil være til salg fra juli måned

Priserne begynder ved kr. 216.633

http://www.newsroom.nissan-europe.com/dk/da-dk/Home/Welcome.aspx

Peter Hal
Country Manager
Nissan Nordic Danmark
Tlf. +45 39 10 00 25/40 96 99 00,
phal@nissan-europe.com
Fulvio Graglia
PR Manager
Nissan Nordic Danmark
Tel. 39 10 00 33/40190216
fgraglia@nissan-europe.com


Nissan i Europa
Nissan beskæftiger ca. 12.400 personer i Europa. Nissans aktiviteter spænder fra design, research og udvikling til produktion, logistik, salg og marketing. I 2008 solgte selskabet 530.000 køretøjer i 40 forskellige vest- og østeuropæiske markeder, inklusive Rusland.
Nissan har i samme periode produceret næsten 450.000 køretøjer på sine spanske og britiske fabrikker. For yderligere oplysninger, besøg http://www.nissaneurope-newsbureau.com/

Nissan Nordic Europe Oy
Nissan Nordic Europe Oy er Nissans import- og marketingselskab dækkende
Finland, Sverige, Norge og Danmark samt Baltikum. Selskabet har hovedkontor i Finland og beskæftiger omkring 180 ansatte.